Ik ben Jacqueline Verbeek-Kas, getrouwd en moeder van een dochter en een zoon. Bij ons thuis zijn we allemaal hooggevoelig en dit uit zich zeer divers. Zo help ik graag iedereen die dat nodig heeft en sta ik voor iedereen klaar. Hierin heb ik moeten leren om dat gedoseerd te doen zonder mijzelf te verliezen.

Ik ben enthousiast en vrolijk en geniet van de natuur. Ik ben creatief en kan goed luisteren. Op zijn tijd geniet ik van rust, even alleen met mijn gedachten. Ik houd van passen en meten en kan dat in van alles uiten zoals een keuken ontwerpen, een nieuw project starten tot een nieuw recept bedenken. Ik houd van fotograferen, ontwerpen en meubels opknappen. 

In 2015 ben ik begonnen met coachen. Voor mij is toen mijn wandeling begonnen en onderweg heb ik allerlei ervaringen en verschillende gereedschappen verzameld die ik in de trajecten verwerk.

Naast mijn hooggevoeligheid ben ik ook een Hss'er met de eigenschap introvert. Ik kijk graag de kat uit de boom en ben ik rustig daarnaast kan ik heel enthousiast zijn en er vol voor gaan. 

Ik houd van meerdere dingen zo ben ik ook sinds kort welzijnsmedewerker in de zorg. Ik ben mijn hart verloren toen ik in 2019 als kookdame aan de slag ging in de ouderenzorg. Ik vond het zo fijn om ook met deze doelgroep aan de slag te gaan en ben ik de mogelijkheden(2021) gaan bekijken en opleidingen gevolgd en zo ben ik naast HSP begeleider nu ook welzijnsmedewerker bij de Veluwseheuvel in Nunspeet. Zo kan ik mijn veelzijdigheid helemaal kwijt en doe ik wat ik leuk vind. Dit is mijn gelukt doordat ik steeds meer kennis kreeg over de eigenschap hooggevoeligheid en hoe dat nu voor mij werkt. Zodat ik juist deze eigenschap in kan zetten om alles positief eruit kan halen. Weten waar mijn valkuilen liggen en op tijd kan opladen. Daar wordt iedereen happy van!!

 

Het traject wat ik tijdens mijn begeleiding aanbied is bij iedereen anders omdat ieder hooggevoelig persoon uniek is, daarom bekijk ik per traject welke gereedschappen ik kan toepassen en wat jij van mij nodig hebt.