Vertel je verhaal in natuur, vilt en schrift. 

Info over de workshop.De workshop is een heerlijk geheel verzorgde dag door mij, Jacqueline, van gewoon vrouw zijn en Nathalie van Vilting Fingers. Heerlijk! 
Deze dag begint met een wandeling in de nabije omgeving op de Veluwe, in het bos of op de zandverstuiving, misschien wel allebei.
Tijdens de wandeling kun je ontspannen, prikkels loslaten, focussen op het hier en nu. 
Wat gebeurd er dan? Komt er rust of misschien wel een verhaal?Ook ga je die dag een hoes vilten voor je Flowboek, waar je deze dag ook in gaat schrijven. De vilten hoes is gelijk de eerste bladzijde van jouw verhaal. Laat je verrassen! 
Hierbij wordt je ondersteund door viltkunstenaar Nathalie  van Vilting Fingers.Wat er die dag gebeurd is in de natuur of waar je over hebt gesproken in het bos ga je dan verwerken in je Flowboek met vilten kaft.
Flow schrijven helpt je bij het nemen van beslissingen. Je kunt er je hoofd mee leeg schrijven en het kan je inzicht geven in jouw denkwereld.
Ik geef je hierbij tips en trucs om je te helpen Flow schrijven, zodat je jouw verhaal kunt schrijven.Een hele dag van 10:00 t/m 16:00.
Inclusie alle materialen en een heerlijke lunch.Kosten €147,00 p.p

 
Lekker hooggevoelig