Zet je droom op de kaart!

Je had een wens, een droom en daar ben je mee aan de slag gegaan. Dan komt er van alles tussen en opeens ligt jouw droom ergens in een hoekje. Je weet niet waar je de tijd vandaan moet halen. Je droom verdwijnt langzaam naar de achtergrond of verdwijnt zelfs helemaal.

Zonde! als je het over jouw dromen hebt gaan je ogen stralen. Je krijgt vlinders in je buik, je voelt het enthousiasme. Toch kom je er niet verder mee, Je vind het moeilijk om een begin te maken en focus te houden, voordat je het weet is er weer een week voorbij gegaan en heb je bijna niks gedaan om je droom uit te laten komen. 

Zet je droom weer op de kaart!

Ik heb voor jou een workshop gemaakt om jouw droom op de kaart te zetten. dit zorgt voor meer focus en vertrouwen in jezelf zodat je jouw droom uit kan laten komen.   

De investering van de workshop is 
€ 29.95  p.p
max. groep van 4 personen.

***

Ik  vond het heel lastig om focus te houden op mijn bedrijf. Mijn gezin en andere dingen kwamen er altijd tussen door. Ik wist ook niet precies welke kant ik op wilde. tot ik deze workshop had gedaan toen ontdekte ik mijn kernwaarde vrijheid. Vanuit die gedachten ben ik mijn bedrijf verder gaan vormgeven. De workshop gaf mij vertrouwen en focus. 

***

Zet je droom op de kaart zodat je  

  • Vertrouwen in jezelf krijgt. 
  • Focus
  • Weet wat je wilt
  • Inzichten krijgt wat voor jou belangrijk is

Laat mij jou helpen om je droom weer op de kaart te zetten. Je gaat de passie en het vertrouwen weer voelen. 
Lekker hooggevoelig