Laat angst niet de keuze maken

Zal ik erover schrijven zodat ik het bekend kan maken of toch niet. Ik weet het niet. Ik twijfel en ik vind het eng. Wat als ik kies wie mijn doelgroep is? Dan kan ik niet meer terug en als ik kies wat zullen ze wel niet over me denken? Ik doe het toch maar niet.

En zo gaat er weer een tijd over heen en loop ik mezelf weer aan alle kanten te saboteren zodat wat ik het liefst wil…. Niet lukt of maar half of juist mensen krijg met de problemen waar ik ze niet mee kan helpen. Toch heb ik het al een tijdje eerder wel verteld en dat werd ook goed ontvangen. Waarom ben ik er dan niet op door gegaan? Oké ik kon genoeg redenen bedenken waarom niet en ik moest ook nog het een en ander voor mezelf oplossen, dat ben ik toen gaan doen. Het was een jaar van vallen en opstaan met nieuwe inzichten en ideeën. Zo is “Gewoon vrouw zijn” geboren. Doelgroep vrouwen! Zo nu ben ik op de goede weg. Nog wat knopen doorhakken, loslaten en gaan.

Er bleef alleen steeds iets door mijn hoofd fladderen en ken je dat dat je overal tekenen tegenkomt bepaalde teksten of mensen die je iets vertellen. Alleen wil je het niet horen en je ontkent het. Je hebt zelf allerlei redenen bedacht waarom je het niet doet. Nou ik kwam het wekelijks tegen, mensen die zeiden dat ik moest inzoomen op mijn doelgroep of teksten in tijdschriften “ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan” of in een serie dat als je het nooit probeert je het ook niet weet en ga zo maar door. En ineens een paar weken geleden dacht ik “wat kan mij het ook schelen ik doe het gewoon ik ga kiezen, Ik durf te kiezen en de hele wereld mag het zien, weten en horen”

Ik ben hooggevoelig dat is mijn kracht en specialiteit, Ik weet er alles over en ik weet hoe je het positief kan ervaren en inzetten zodat je er meer energie en geluk van krijgt. Dus dit is wat ik doe. “Ik coach hooggevoelige moeders die worstelen met hun hooggevoeligheid en het als een last ervaren. Nieuwsgierig? Neem gerust verder een kijkje op mijn website.  

 

 Liefs Jacqueline 

 
Lekker hooggevoelig