Over mij 

Ik ben Jacqueline Verbeek getrouwd en twee kinderen. allemaal in dit gezin zijn we lekker hooggevoelig. 

Voordat ik wist wat hooggevoelig was voelde ik me altijd anders. Niemand leek me te begrijpen en ik zelf wist vaak ook niet wie ik was. Ik was ergens mezelf kwijt geraakt. Doordat ik me altijd aan iedereen aanpaste omdat wat ik dacht of denk, niet zou kloppen.

Tot ik erachter kwam dat mijn zoontje hooggevoelig was. Toen vielen alle stukjes op zijn plek voor hem en ook voor mij. 

In 2014 wilde ik heel graag kindercoach worden. Ik heb de opleidingen gedaan en eind 2015 ben ik mijn eigen praktijk gestart toen begon eigenlijk de weg naar wie ik echt ben pas echt. Doordat ik me altijd anders voelde en dacht, had ik mij aangepast aan iedereen die iets van mij verwachten en dat deed ik zo automatisch. Het was mijn overlevingsstrategie geworden. Tijdens de opleidingen ga je vooral met jezelf aan de slag en kom je van alles tegen. Al mijn belemmeringen had ik zelf zo gevormd doordat ik niet wist hoe ik met mijn hooggevoeligheid om moest gaan. Het bestond vroeger niet. Er werd al gauw gezegd "o jij ook altijd" of "wat ben je toch weer gevoelig wordt eens wat harder" Hard werd ik wel voor mezelf ik bouwde een muur om mij heen (mijn verhaal "De muur")  

De muur is afgebroken en ben ik Gewoon mezelf en lekker hooggevoelig met alle mooie eigenschappen die hooggevoelig met zich meebrengt. Ik heb geleerd om niet meer bang te zijn om keuzes te maken en nu sta ik ook achter mijn eigen keuzes en doe ik dingen omdat ik het zelf wil en niet omdat een ander wil dat ik het zo doe. Ik durf weer te leven en te genieten van al het moois.

In de tijd als kindercoach, wat ik met veel plezier heb gedaan kwam ik erachter dat ik het heel erg leuk vond om met de moeders van de kinderen aan de slag te gaan en zo is mijn bedrijf "Gewoon vrouw zijn" geboren. 

Ik ben gek op de natuur en als kind al ging ik graag naar mijn oma. Daar trok ik het liefst in mijn eentje het bos in. Daar was ik helemaal mezelf en had ik de mooiste dromen. De natuur gaf mij ontspanning en daar mocht ik helemaal mezelf zijn.

Bij “Gewoon vrouw zijn” heb ik als coach hooggevoeligheid en de natuur samengebracht. Met echte aandacht geeft ik vrouwen een frisse start om dichter bij zichzelf te komen en lekker hooggevoelig te zijn. 


 


 

 
Lekker hooggevoelig