HSP groep

Wist je dat jouw verhaal goud waard is?

Jouw verhaal verdiend het om gedeeld te worden om naar geluisterd te worden en weet je wat nu zo leuk is aan jouw verhaal? Jouw verhaal kan iemand anders weer helpen om vooruit te kunnen. Als je hooggevoelig bent dan denk je vaak dat jouw verhaal er helemaal niet toe doet. Dat jouw verhaal niks voorstelt. Dat dacht ik ook altijd tot ik mijn verhaal ging delen. Ik merkte dat er meer vrouwen waren die met dezelfde issues  worstelde. Ik wil deze vrouwen bij elkaar brengen. In een HSP groep en dat we elkaar kunnen helpen om lekker hooggevoelig te zijn!

HSP Groep Harderwijk. Een speciale groep voor vrouwen die willen ontdekken of ze nu juist hooggevoelig zijn of juist veel vragen hebben en willen weten hoe je er in het dagelijks leven ermee om kan gaan. 

Het is een groep die iedere maand bij elkaar komt om hun verhaal te delen of te luisteren naar de verhalen van anderen.

Verhalen van jouw kunnen anderen weer helpen.

Het is een laagdrempelige groep die voor alle vrouwen toegankelijk is. Je kan iedere maand komen of juist alleen als je er behoefte aan hebt. 

Heb je zin om mee te doen? Geef je nu dan op!

Kosten €3.00 voor een koekje bij de koffie of thee.

Nu er corona maatregelen zijn is het nog niet mogelijk om elkaar live te zien. zodra de maatregelen opgeheven worden wordt er een nieuwe bijeenkomst gepland. 

Speciaal voor de leden wordt er een krant gemaakt. met verhalen, tips en informatie.

De krant, met verhalen, tips en informatie. Speciaal gemaakt voor de vrouwen die lid zijn van de HSP groep Harderwijk. Om toch met elkaar te kunnen delen en herkenning te vinden ondanks dat we elkaar niet live kunnen ontmoeten. Hopelijk kunnen we binnenkort weer een ochtend prikken!

Zou jij je ook willen aansluiten bij een groep gelijkgestemde en verhalen en ervaringen willen uitwisselen? Meld je dan aan en krijg de nieuwste krant zo snel mogelijk thuis gestuurd.


 

 
Lekker hooggevoelig