HSP groep


Donderdag 15 oktober is het zover en start er een speciale groep voor vrouwen die willen ontdekken of ze nu juist hooggevoelig zijn of juist veel vragen hebben en willen weten hoe je er in het dagelijks leven ermee om kan gaan.
Gewoon in jouw buurt. hoe leuk is dat?!

Het is een groep die iedere maand bij elkaar komt om hun verhaal te delen of te luisteren naar de verhalen van anderen.

Verhalen van jouw kunnen anderen weer helpen.

Het is een laagdrempelige groep die voor alle vrouwen toegankelijk is. Je kan iedere maand komen of juist alleen als je er behoefte aan hebt. 

We beginnen met een avondgroep 19:30 tot 21:30. is er meer belangstelling voor een ochtend of middaggroep dan kan je dat aangeven en bij voldoende aanmeldingen kunnen we die ook gaan starten. 

Wist je dat jouw verhaal goud waard is?

Jouw verhaal verdiend het om gedeeld te worden om naar geluisterd te worden en weet je wat nu zo leuk is aan jouw verhaal? Jouw verhaal kan iemand anders weer helpen om vooruit te kunnen. Als je hooggevoelig bent dan denk je vaak dat jouw verhaal er helemaal niet toe doet. Dat jouw verhaal niks voorstelt. Dat dacht ik ook altijd tot ik mijn verhaal ging delen. Ik merkte dat er meer vrouwen waren die met de zelfde issues  worstelde. Ik wil deze vrouwen bij elkaar brengen. In een HSP groep en dat we elkaar kunnen helpen om lekker hooggevoelig te zijn!


Heb je zin om mee te doen? Geef je nu dan op!
Kosten €3.00 voor een koekje bij de koffie of thee. 

 
Lekker hooggevoelig