Zo werk ik


Ik heb een speciale en unieke wandeling  uitgezet. Tijdens deze wandelingen gaan we samen 2.5 uur wandelen in de natuur . Bij ieder pad bespreken we een thema. Deze thema's helpen jou om een goed beeld te krijgen van wat jij nu wilt, welke richting jij op wilt en hoe je dat kan bereiken. Dit geeft jou inzicht in jezelf en wie jij nu werkelijk bent. 

Ik geef jou bij het bewandelen van de paden tools om de problemen  waar jij tegen aan loopt aan te pakken en op te lossen. Door dit te doen in de natuur wordt er ruimte gemaakt in jouw lijf en hoofd waardoor er meer ruimte voor rust en energie is.

***

De wandeling met Jacqueline is een echte aanrader! Gedurende 2,5 uur ben je ogenschijnlijk aan het wandelen in de natuur, maar bij bijna elk pad, kruispunt of boom hoort een thema wat je bespreekt. 

Jacqueline leidt het thema goed in, geeft duidelijk 
uitleg en vertelt soms een mooie anekdote en sluit af met een vraag of opdracht waar je dan vervolgens over na kunt denken terwijl je verder loopt. De wandeling geeft in een relatief korte periode een heel goed beeld van wat je wil en hoe je dat zou kunnen bereiken -of niet. Het geeft in elk inzicht en stof tot nadenken! Jacqueline doet dit op een heel prettige, natuurlijke manier waardoor de wandeling warm en ontspannen aanvoelt. Zoals gezegd een echte aanrader!

***

Als jij lekkerder in je vel zit kun je ook beter omgaan met alle prikkels die je binnen krijgt. Hierdoor ben je zelfverzekerder en is er meer balans om klaar te staan voor een ander en voor jezelf zonder dat je jezelf hierin verliest. Hierdoor ga jij je hooggevoeligheid positiever ervaren en het als een fijne eigenschap zien.

***

Het was een prettige ervaring om mijn verhaal te kunnen vertellen. Door het vertrouwen die jij me gaf ging het praten als vanzelf. Er is een beweging in mijzelf gekomen daardoor ervaar ik meer rust in de dingen die ik nu doe. De energie laten stromen in mijn lijf dat is wat jij doet.  

 

Else

 

***


Wil jij ook meer rust, energie en prettiger in je vel zitten? 

Ga met mij deze wandeling lopen en je krijgt dit er voor terug : 

  • Meer energie
  • moed om jezelf te zijn 
  • Geniet met al je zintuigen
  • Liefde voor jezelf
  • Vrij kunnen bewegen
  • En voel je je lekker hooggevoelig

  investering €175,- 

Of vraag naar het persoonlijke traject helemaal op maat gemaakt, waarin je een periode van vier maanden persoonlijk wordt begeleidt naar "lekker hooggevoelig zijn" zodat jij met volle 100% helemaal jezelf kunt zijn en nog meer uit jouw hooggevoeligheid haalt. 


Als je vragen hebt bel of mail me gerust. 

06 20184345

 


 
Lekker hooggevoelig