Wandel ervaringen

***

Jacqueline heeft mij op een hele prettige manier geholpen met mijn hooggevoeligheid. Ik zat met wat problemen door mijn besluiteloosheid en moeite om eigen keuzes te maken. Jacqueline straalt rust uit en stelt je op je gemak. Dat maakt het makkelijker om vrijuit te praten en na te denken. Op een onbevangen en ontspannen wijze heeft ze mij tijdens haar wandeling meer naar mezelf laten kijken. En bewuster gemaakt van mijn gevoelens. Zo zijn voor mij een aantal zaken duidelijk geworden, en bovendien de valkuilen door mijn hooggevoeligheid blootgelegd. Mooie handvatten meegekregen. Frances

***

De wandeling met Jacqueline is een echte aanrader! Gedurende 2,5 uur ben je ogenschijnlijk aan het wandelen in de natuur, maar bij bijna elk pad, kruispunt of boom hoort een thema wat je bespreekt. 

Jacqueline leidt het thema goed in, geeft duidelijk 
uitleg en vertelt soms een mooie anekdote en sluit af met een vraag of opdracht waar je dan vervolgens over na kunt denken terwijl je verder loopt. De wandeling geeft in een relatief korte periode een heel goed beeld van wat je wil en hoe je dat zou kunnen bereiken -of niet. Het geeft in elk inzicht en stof tot nadenken! Jacqueline doet dit op een heel prettige, natuurlijke manier waardoor de wandeling warm en ontspannen aanvoelt. Zoals gezegd een echte aanrader!

***  

De wandeling heb ik als heel prettig ervaren, je hebt een hele mooie rustige uitstraling, iemand die totaal zichzelf is en geen oordelen heeft, in een woord een hele fijne wandeling, daardoor voel je je op je gemak, hoewel het voor mij lastig is omdat ik te veel bezig ben met wat een ander over mij denkt.

***

Dank je wel Jacqueline jij hebt laten zien wat hooggevoeligheid voor mij betekent. Ik wilde het nooit zien en ervaren waardoor ik geen liefde voor mezelf had en mezelf nooit kon waarderen, Ik was bang wat anderen van me dachten en was ik een echte pleaser. Door de wandeling kreeg ik inzichten in mezelf en wie ik nu echt ben. Ik ervaar mijn gevoeligheid nu als een kracht!

Tamara

***

Samen met Jacqueline heb ik de Hert wandeling gemaakt. wat is de kans dat je, als je ruim van te voren iets afspreekt een wandeling in de sneeuw maakt en er ook nog eens een hert een paar meter voor je, het pad kruist. volgens mij is die kans uiterst klein. maar met elkaar hebben we het wel meegemaakt. 

Het was een geweldige inspirerende en mooie wandeling. Jacqueline neemt bomen en struiken die je tijdens de wandeling tegen komt als uitgangspunt en metafoor voor de wandeling die je in je leven maakt. Bomen worden toekomst en doelstellingen. Wit afgetekende overhangende takken worden een woud aan problemen en anderen worden een overdaad aan mogelijkheden. 

Ze stelt vragen over hoe je dingen ziet, hoe je er tegen aan kijkt en hoe je ze denkt aan te pakken. Ze helpt je om antwoorden te vinden op de dingen waar je op dat moment in vast zit en geeft je visuele hulpmiddelen om deze aan te pakken en op te lossen. 

Juist door deze activiteiten tijdens de wandeling te doen wordt er fysiek ook ruimte gemaakt en is er een directe visuele stimulans die door iedereen op zijn eigen manier kan worden geïnterpreteerd. Een interpretatie die zinvol is voor jou en voor jou alleen. 

In een overdaad aan wit stond mijn toekomst en doelstelling helder afgetekend, werden mijn problemen afgedekt met een witte laag en mijn angst en onzekerheid vervangen door de heldere kleur van ontluikende narcissen als een zonnige belofte voor de lente en voor de toekomst.    
Aletta

***

Het was een prettige ervaring om mijn verhaal te kunnen vertellen. Door het vertrouwen die jij me gaf ging het praten als vanzelf. Er is een beweging in mijzelf gekomen daardoor ervaar ik meer rust in de dingen die ik nu doe. De energie laten stromen in mijn lijf dat is wat jij doet.  
Else

***

Dank je wel Jacqueline Het was een goede ervaring om stil te staan waar ik stond in het leven en waar ik naartoe wilde. Het is een proces, heb het mogen ervaren. Jij hebt toen bij mij die spiegel nog eens voor gezet. Dat was goed. Ook al wist ik het zelf best. Nu geniet ik extra van mijn eigen tijd en ren ik mij minder vaak snel voorbij...
Barbera

***

Ik heb de wandeling mogen doen en ervaren. De wandeling heeft me mooie inzichten gegeven, waar ik mee verder kan. De coaching van Jacqueline is prettig en voelt vertrouwd. Ik kan een ieder deze wandeling aanraden, om inzichten te verzamelen, om even de rust te mogen ervaren in de natuur en om jezelf dit gewoon te gunnen.
Eveline

***


 
Lekker hooggevoelig