Workshop

Waarden en normen kennen we allemaal. Tijdens het opgroeien leer je hoe je je moet gedragen. (normen) en maak je kennis met de principes van je ouders, familie, vrienden en kennissen. (waarden) Er zijn van die waarden die je over neemt vanuit je gezin, familie, vrienden en kennissen en je vormt je eigen waarden. Het is heel belangrijk om vanuit de waarden die jij belangrijk vind te leven alleen hoeft dat niet per definitie te betekenen dat je partner, ouders, familie, vrienden of kennissen ook vanuit die zelfde waarden leeft. Soms ontstaan daardoor strubbelingen met jezelf en de ander omdat ieder voor zich iets anders belangrijk vind. Je gaat doen wat een ander van je verwacht en daardoor vergeet je je eigen waarden. Als je meer bewust wordt van je eigen waarden weet je vanzelf wat voor jouw belangrijk is daardoor kan je bewust meer richting geven aan jouw leven. 

***

Ik vind vrijheid een hele belangrijke kern-waarden als iemand iets zegt dat ik iets moet doen dan zet ik mijn hakken al in het zand. Voor iemand die vrijheid niet boven aan zijn kern-waarden heeft staan kan zich afvragen? waarom maak jij je zo druk je doet toch gewoon wat de ander zegt dat is toch niet zo erg? Alleen ik voel dat ik dan niet meer vrij ben. Ik voel dat ik geen kant op kan. benauwd en gevangen. Vrijheid staat voor mij boven aan, dat ik zelf kan beslissen hoe, wat en wanneer ik  het doe. Daarom ben ik ondernemer geworden niet omdat ik dan altijd vrij kan zijn maar dat ik zelf kan bepalen hoe, wat en wanneer ik mijn werk uitvoer.

***

Wil jij ook weten wat jouw belangrijke kern-waarden zijn. Ik heb voor jou een workshop gemaakt om achter jouw kern-waardes te komen. Dit is ook leuk voor  vriendinnen, collega's, of individueel met anderen mensen.  groep van 4 max 5 personen. 

De investering van de workshop is 

€ 39,95 pp Bij 3 personen gaat het door. 

Als hele groep voor vriendinnen, collega's, of familie max 5 personen  € 149,75 

Voor meer informatie 

 
Lekker hooggevoelig