Wandelcoaching 

Hooggevoeligheid is nog nieuw voor jou of je weet het al een tijd maar je loopt meer tegen het ongemak en de vele prikkels aan dan je er profijt van hebt. Je hebt altijd geleefd naar wat een ander van je wilt of verwacht en vergeet daarbij wat jij nu echt wilt. 

Onbewust weet jij vaak allang wat je wilt, alleen kom je er niet altijd bij omdat overtuigingen, cultuur, normen en waarden van anderen en hoe je het geleerd hebt, hoe het hoort, in de weg zitten om te doen wat jij zelf wilt. 

Ik heb een speciaal traject met een unieke wandeling  uitgezet. 

Dit traject bestaat uit een:
intake gesprek waar we zullen onderzoeken in welke mate jij je hooggevoeligheid zowel positief als negatief ervaart. 

Een grote wandeling van ongeveer 3 uur. Deze wandeling geeft jou inzicht in je bewuste en onbewuste processen. door hier inzicht in te krijgen zul je ontdekken waarom je de dingen doet zoals je doet. Waarom je denkt zoals je denkt. Waarom je, je voelt zoals je, je voelt. Dit inzicht zorgt ervoor dat jij (indien gewenst) dit kan veranderen.   

Ervaar de positieve kant van hooggevoelig

Deze wandeling zorgt voor de basis van een persoonlijk traject op maat. We gaan na de wandeling 6 sessies aan de slag met hoe jij dat kan gaan inzetten in je dagelijkse leven, op een manier die bij jou past, zodat jij het ook gaat volhouden en daadwerkelijk gaat doen wat daarvoor nodig is.

Bewustwording-beweging-verandering-groei.

Ik begeleidt, steun en geef je een schop onder je .... als dat nodig is. 

Dit traject bestaat uit

*Intake wandeling

*De wandeling 3 uur

*4 sessies buiten of in mijn praktijk

*bel en mail contact

*Na 3 maanden na afloop een terugkom dag 

***

De wandeling met Jacqueline is een echte aanrader! Gedurende 2,5 uur ben je ogenschijnlijk aan het wandelen in de natuur, maar bij bijna elk pad, kruispunt of boom hoort een thema wat je bespreekt. 

Jacqueline leidt het thema goed in, geeft duidelijk 
uitleg en vertelt soms een mooie anekdote en sluit af met een vraag of opdracht waar je dan vervolgens over na kunt denken terwijl je verder loopt. De wandeling geeft in een relatief korte periode een heel goed beeld van wat je wil en hoe je dat zou kunnen bereiken -of niet. Het geeft in elk inzicht en stof tot nadenken! Jacqueline doet dit op een heel prettige, natuurlijke manier waardoor de wandeling warm en ontspannen aanvoelt. Zoals gezegd een echte aanrader!

***


Als jij bewust in je vel zit kun je ook beter omgaan met alle prikkels die je binnen krijgt. Hierdoor ben je zelfverzekerder en is er meer balans om klaar te staan voor een ander en voor jezelf zonder dat je jezelf hierin verliest. Hierdoor ga jij je hooggevoeligheid positiever ervaren en het als een fijne eigenschap zien.

 


Wil jij ook jezelf weer zijn en meer vrijheid, energie en lekkerder in je vel ervaren? 

Ga met mij dit traject lopen en je krijgt dit er voor terug : 

  • Bewust worden van wat je nu daadwerkelijk wilt
  • Keuzes kunnen maken
  • Jezelf eindelijk kunnen zijn
  • Liefde voor jezelf voelen
  • Grenzen stellen, ook een keer nee zeggen zonder je schuldig voelen
  • Voor jezelf opkomen en gaan staan voor wat jij belangrijk vindt!
  • Lekker hooggevoelig zijn.   
  • Lekkerder in je vel zitten.

Heb jij interesse in het persoonlijke traject die helemaal voor jou op maat wordt gemaakt, waarin je een periode van vier maanden persoonlijk wordt begeleidt naar "lekker hooggevoelig zijn"  omdat jij met volle 100% helemaal jezelf kunt zijn en weet hoe je jouw hooggevoeligheid in kan zetten? 

Prijs wordt op maat gemaakt vraag naar de mogelijkheden en  bel voor een vrijblijvende kennismakingsgesprek.  
Lekker hooggevoelig