Coachen in de natuur

Ik neem je mee de natuur in. 

Als hooggevoelige ben ik gek op de natuur. Als klein meisje trok ik al alleen door de bossen bij Putten. Daar was ik helemaal mezelf en had ik de mooiste dromen. De natuur gaf mij ontspanning en daar mocht ik helemaal mezelf zijn.

Bij “Gewoon vrouw zijn” heb ik als coach hooggevoeligheid en de natuur samengebracht. Met echte aandacht geeft ik vrouwen een frisse start om dichter bij zichzelf te komen en lekker hooggevoelig te zijn. 

De natuur geeft ontspanning, helderheid en ondersteunt het proces. De beweging  zorgt er  voor dat we beter kunnen denken en op nieuwe ideeën kunnen komen. Het vergroot de bewustwording en met de juiste vragen zorgt het voor dat je sneller tot inzichten komt. De combinatie wandelen en praten zorgt dat je makkelijker de oplossing voor jezelf gaat zien. Het bewegen zorgt tegelijkertijd voor dat je lekkerder in je vel gaat zitten. Het is een bewezen succes dat je tijdens het wandelen in de natuur sneller minder stress ervaart, makkelijker keuzes kunt maken en je eigen grenzen kunt aangeven. dit zorgt voor meer ontspanning.

Door de unieke werking van de natuur en de ruimte in mijn praktijk zorgt dit voor een compleet verhaal zodat je 

  • lekkerder in vel zit
  • meer zelfvertrouwen krijgt
  • Meer in balans bent
  • Dichter bij jezelf komt.


De volgende mogelijkheden bied ik aan:


 
Lekker hooggevoelig